0


­čĹŹG.D.P.R. Folie-Telefon.RO


Politic─â de Confiden╚Ťialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Asigurarea dreptului la protec╚Ťia datelor se face in deplin─â concordan╚Ť─â cu Regulamentul (UE) 2016/679(ÔÇťRegulamentul general privind protec╚Ťia datelorÔÇŁ sau ÔÇťGDPRÔÇŁ), precum ╚Öi cu orice alt─â legisla╚Ťie aplicabil─â pe teritoriul Romaniei. Acest document arata modul ├«n care colect─âm, utiliz─âm, transfer─âm ╚Öi protej─âm datele dvs cu caracter personal atunci c├ónd interac╚Ťiona╚Ťi cu noi ├«n leg─âtur─â cu comercializarea produselor noastre,inclusiv prin site-ul nostru web folie-telefon.ro .

Ne rezerv─âm dreptul de a actualiza ╚Öi modifica Politica de Confiden╚Ťialitate conform cerin╚Ťelor legale iar versiunea recent modificata va fi afisata pe site.

Identificare operator de date cu caracter personal

Quick Sistems Solution SRL este persoana juridic─â de na╚Ťionalitate rom├ón─â, av├ónd sediul social ├«n Bucuresti Str. Constantin-Radulescu Motru, Nr. 4, Bl. 1, sector 4 . ├Än sensul legisla╚Ťiei cu privire la protec╚Ťia datelor, suntem operator atunci c├ónd prelucr─âm datele dvs cu caracter personal.

Care sunt datele cu caracter personal pe care le prelucram
├Än general, colect─âm datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastr─â, astfel ├«nc├ót ave╚Ťi controlul asupra tipului de informa╚Ťie pe care ne-o oferi╚Ťi. Cu titlul de exemplu, primim informa╚Ťii de la dvs. astfel:
C├ónd comandati produse de la folie-telefon.ro , ne transmite╚Ťi: adresa de e-mail, numele ╚Öi prenumele;
C├ónd plasa╚Ťi o comand─â, ne furniza╚Ťi informa╚Ťii precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plat─â, num─âr de telefon etc.
Nu colect─âm ╚Öi nu prelucr─âm ├«n alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protec╚Ťia datelor ├«n categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim s─â colect─âm sau s─â prelucr─âm date ale minorilor cu varsta de pana in 16 ani.

Care sunt scopurile și temeiurile prelucrării
Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:
Pentru prestarea serviciilor folie-telefon.ro în beneficiul dvs. Acest scop general poate include, după caz, următoarele:
a) Crearea și administrarea datelor în cadrul platformei folie-telefon.ro
b) Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora;
c) Solutionarea anul─ârilor sau a problemelor de orice natur─â referitoare la o comand─â, sau la bunurile achizi╚Ťionate;
d) Returnarea produselor conform prevederilor legale;
e) Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;
f) Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de răspunsuri laîntrebările dvs cu privire la comenzile dvs sau la bunurile folie-telefon.ro
Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este în cele mai multecazuri necesară pentru încheierea și executarea unui contract între folie-telefon.ro și dvs.
Pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea serviciilor noastre Dorim s─â v─â oferim cea mai bun─â experien╚Ť─â de cump─ârare online. Pentru aceasta, putem colecta ╚Öi utiliza anumite informa╚Ťii ├«n leg─âtur─â cu comportamentul dvs. de Cump─âr─âror,
3. Pentru ap─ârarea intereselor noastre legitime
Pot exista situa╚Ťii ├«n care vom folosi sau transmite informa╚Ťii pentru a ne proteja drepturile ╚Öi activitatea comercial─â. Acestea pot include:
ÔÇô M─âsuri de protec╚Ťie a site-ului web ╚Öi a utilizatorilor platformei folie-telefon.ro fa╚Ť─â de atacuri cibernetice:
ÔÇô M─âsuri de prevenire ╚Öi detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informa╚Ťii c─âtre autorit─â╚Ťile publice competente;
ÔÇô M─âsuri de gestionare a diverselor altor riscuri.
Temeiul general al acestor tipuri de prelucr─âri este interesul nostru legitim de a ne ap─âra activitatea comercial─â, fiind ├«n╚Ťeles c─â ne asigur─âm c─â toate m─âsurile pe care le lu─âm garanteaz─â un echilibru ├«ntre interesele noastre ╚Öi drepturile ╚Öi libert─â╚Ťile dvs. fundamentale.

Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal
Ca regul─â general─â, vom stoca datele dvs. cu caracter personal c├ót timp plasati o comanda ├«n platforma folie-telefon.ro . Pute╚Ťi s─â ne solicita╚Ťi oric├ónd ╚Ötergerea anumitor informa╚Ťii sau ╚Öi vom da curs acestor solicit─âri, sub rezerva p─âstr─ârii anumitor informa╚Ťii ,├«n situa╚Ťiile ├«n care legisla╚Ťia aplicabil─â sau interesele noastre legitime o impun.

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal
Dup─â caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. urm─âtoarelor categorii de destinatari:
ÔÇô furnizorilor de servicii de curierat;
ÔÇô furnizorilor de servicii de plat─â/bancare;
ÔÇô furnizorilor de servicii IT care ne hostuiesc;

├Än cazul ├«n care ne revine o obliga╚Ťie legal─â sau dac─â este necesar pentru a ne ap─âra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorit─â╚Ťi publice.
Ne asigur─âm c─â accesul la datele dvs. de c─âtre ter╚Ťii persoane juridice de drept privat se realizeaza ├«n conformitate cu prevederile legale privind protec╚Ťia datelor si confiden╚Ťialitatea informa╚Ťiilor, ├«n baza unor contracte ├«ncheiate cu ace╚Ötia.

├Än ce ╚Ť─âri transfer─âm datele dvs. cu caracter personal
În prezent, stocăm și prelucrăm datele dvs. cu caracter personal intr-un server securizat din Germania.

Cum protej─âm securitatea datelor dvs. cu caracter personal
Asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin introducerea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.
Pentru efectuarea pl─â┼úilor folosim serviciile procesatorului de pl─â┼úi MobilPay. ├Än ciuda m─âsurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, v─â atentionam c─â transmiterea informa┼úiilor prin Internet, ├«n general, sau prin intermediul altor re┼úele publice, nu este complet sigur─â, exist├ónd riscul ca datele s─â fie v─âzute ┼či utilizate si de catre alte parti neautorizate. Nu ne putem face responsabili pentru astfel de vulnerabilit─â╚Ťi ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Ce drepturi ave╚Ťi

Regulamentul general privind protec╚Ťia datelor v─â recunoa╚Öte o serie drepturi ├«n leg─âtur─â cu datele dvs. cu caracter personal. Aveti dreptul sa solicitati accesul la datele dvs., corectarea oric─âror gre╚Öeli din fi╚Öierele noastre ╚Öi/sau puteti refuza prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, v─â pute╚Ťi adresa autorit─â╚Ťii de supraveghere competente sau justi╚Ťiei. Puteti de asemenea solicita ╚Ötergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restric╚Ťionarea prelucr─ârii datelor dvs. ╚Öi dreptul la portabilitatea datelor.

Pentru a v─â pune la curent cu drepturile pe care le aveti, ne pute╚Ťi contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus. V─â rug─âm s─â re╚Ťine╚Ťi urm─âtoarele aspecte dac─â dori╚Ťi s─â v─â exercita╚Ťi aceste drepturi:
Identitate. Pastram confiden╚Ťialitatea tuturor datelor cu caracter personal. Din acest motiv, va rugam sa ne transmiteti cererile dvs. cu privire la aceste date folosind adresa de e-mail sales@quickgsm.ro In caz contrar, ne rezerv─âm dreptul de a v─â verifica identitatea prin solicitarea de informatii suplimentare care au ca scop confirmarea identitatii dvs.

Onorarii. Nu solicita taxă pentru a vă exercita vreun drept în ceea ce privește datele dvs. cu caracter personal.

Durata de r─âspuns. Raspundem solicitarii dumneavoastra in maximum o lun─â, cu excep╚Ťia cazului ├«n care acest lucru este deosebit de complicat sau dac─â a╚Ťi f─âcut mai multe solicit─âri, caz ├«n care urmeaz─â s─â r─âspundem ├«n termen de maximum doua luni. V─â vom anun╚Ťa dac─â vom avea nevoie de mai mult de o lun─â. S-ar putea s─â v─â ├«ntreb─âm dac─â pute╚Ťi s─â ne spune╚Ťi exact ce dori╚Ťi s─â primi╚Ťi sau ce anume v─â ├«ngrijoreaz─â. Acest lucru ne va ajuta s─â ac╚Ťion─âm mai repede si sa scurtam timpul de raspuns la solicitarea dvs.

Drepturile ter╚Ťelor p─âr╚Ťi. Nu trebuie s─â respect─âm o cerere ├«n cazul ├«n care ar afecta ├«n mod negativ drepturile ╚Öi libert─â╚Ťile altor persoane vizate.
Drepturi vizate

Descriere
Pute╚Ťi s─â ne cere╚Ťi:
s─â confirm─âm dac─â v─â prelucr─âm datele cu caracter personal;
s─â v─â punem la dispozi╚Ťie o copie a acestor date;
s─â v─â oferim alte informa╚Ťii despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulg─âm, dac─â le transfer─âm ├«n str─âin─âtate ╚Öi cum le protej─âm, c├ót timp le p─âstr─âm, ce drepturi ave╚Ťi, cum pute╚Ťi face o pl├óngere, de unde am ob╚Ťinut datele dvs., ├«n m─âsura ├«n care informa╚Ťiile nu v-au fost deja furnizate prin aceast─â informare.
Accesul
Va puteti adresa direct responsabilului cu protectia datelor la adresa de mail sales@quickgsm.ro sau la numarul de telefon 0769 002 003 Rectificarea
Ne pute╚Ťi cere s─â rectific─âm sau s─â complet─âm datele dvs cu caracter personal inexacte sau incomplete.
Este posibil să încercăm să verificăm exactitatea datelor înainte de rectificarea acestora.
╚śtergerea datelor
Ne pute╚Ťi cere s─â v─â ╚Ötergem datele cu caracter personal, dar numai ├«n cazul ├«n care:
- acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate; - v-a╚Ťi retras consim╚Ť─âm├óntul (├«n cazul ├«n care prelucrarea datelor se baza pe consim╚Ť─âm├ónt); - da╚Ťi curs unui drept legal de a v─â opune; - acestea au fost prelucrate ilegal; - ne revine o obliga╚Ťie legal─â ├«n acest sens. Nu avem obliga╚Ťia de a ne conforma solicit─ârii dvs. de ╚Ötergere a datelor dvs. cu caracter personal ├«n cazul ├«n care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesar─â:
- pentru respectarea unei obliga╚Ťii legale;
- pentru constatarea, exercitarea sau ap─ârarea unui drept ├«n instan╚Ť─â.
Exist─â anumite alte circumstan╚Ťe ├«n care nu suntem obliga╚Ťi s─â respect─âm solicitarea dvs. de ╚Ötergere a datelor, de╚Öi acestea dou─â sunt cele mai probabile circumstan╚Ťe ├«n care v-am putea refuza aceast─â solicitare
Trebuie sa tineti cont ca, inaintea exercitarii acestuidrept, documentele aferente comenzilor efectuate de la folie-telefon.ro, indiferent daca facturarea s-a efectuat catre dvs sau catre o alta persoana fizica sau juridica (cum ar fi: facturile, certificatele de garantie). In cazul in care nu efectuati acest demers inainte de a va exercita dreptul de stergere,veti pierde toate aceste documente iar folie-telefon.ro va fi in imposibilitate de a vi le pune la dispozitie, dupa caz, deoarece procesul de stergere a datelor si a documentelor aferente acestuia, nu este un proces la care se poate reveni.
Restric╚Ťionarea prelucr─ârii datelor
Putem restrictiona prelucrarea datelor cu caracter personal la solicitarea dumneavoastra, numai în cazul în care:
- acurate╚Ťea lor este contestat─â - pentru a ne permite s─â verific─âm acurate╚Ťea acestora; - prelucrarea este ilegal─â, dar nu dori╚Ťi ca datele s─â fie ╚Öterse; - nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar dvs ave╚Ťi nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a ap─âra un drept ├«n instan╚Ť─â;
- v-a╚Ťi exercitat dreptul de a v─â opune, iar verificarea ,dac─â drepturile noastre prevaleaz─â, este ├«n desf─â╚Öurare. Putem continua s─â folosim datele dvs. cu caracter personal ├«n urma unei solicit─âri de restric╚Ťionare, ├«n cazul ├«n care:
- avem consim╚Ť─âm├óntul dvs.; - pentru a constata, exercita sau asigura ap─ârarea unui drept ├«n instan╚Ť─â; sau pentru a proteja drepturile folie-telefon.ro Portabilitatea datelor
Va putem furniza datele cu caracter personal la solicitarea dumneavoastra ├«ntr-un format structurat, utilizat ├«n mod curent ╚Öi care poate fi citit automat, sau pute╚Ťi solicita ca acesta s─â fie ÔÇ×portatÔÇŁ direct c─âtre un alt operator de date, dar ├«n fiecare caz numai dac─â:
- prelucrarea se bazeaz─â pe consim╚Ť─âm├óntul dvs. - pe ├«ncheierea sau executarea unui contract cu dvs; - prelucrarea se face prin mijloace automate.
Opozi╚Ťia
V─â pute╚Ťi opune ├«n orice moment, din motive legate de situa╚Ťia particular─â ├«n care v─â afla╚Ťi, prelucr─ârii datelor dvs. cu caracter personal ├«n temeiul interesului nostru legitim, ├«n cazul ├«n care considera╚Ťi c─â drepturile ╚Öi libert─â╚Ťile dvs. fundamentale prevaleaz─â fa╚Ť─â de acest interes.
Luarea de decizii automate
Pute╚Ťi cere s─â nu face╚Ťi obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automat─â, dar numai atunci c├ónd decizia respectiva produce efecte juridice cu privire la dvs. Sau v─â afecteaz─â ├«n alt mod similar ╚Öi ├«ntr-o m─âsur─â semnificativ─â.
Acest drept nu se aplic─â ├«n cazul ├«n care decizia la care s-a ajuns ├«n urma lu─ârii automate a deciziilor: ne este necesar─â pentru a ├«ncheia sau a derula un contract cu dvs. este autorizat─â prin lege ╚Öi exist─â garan╚Ťii adecvate pentru drepturile ╚Öi libert─â╚Ťile dvs. sau se bazeaz─â pe consim╚Ť─âm├óntul dvs. explicit.
Sesizari
Puteti depune o sesizare la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal la urmatoarele date de contact:
Autoritatea Na╚Ťional─â de Supraveghere a Prelucr─ârii Datelor cu Caracter Personal - B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod po╚Ötal 010336, Bucure╚Öti, Romania
Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;
E-mail:anspdcp@dataprotection.ro
F─âr─â a v─â afecta dreptul dvs de a contacta ├«n orice moment autoritatea de supraveghere, v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi ├«n prealabil, ╚Öi vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problem─â pe cale amiabil─â.
Reamintim faptul ca puteti contacta in orice moment Responsabilul folie-telefon.ro cu protec╚Ťia datelor prin transmiterea solicitarii dvs prin oricare dintre urmatoarele modalitati: ÔÇô prin e-mail la adresa: sales@quickgsm.ro


Copyright folie-telefon.ro ┬ę from 2021 Powered By @ QuickSGM ┬« from 2016 - @ ClickGSM ┬« from 2020 by Preda Catalin


 Acest Site Foloseste Cookies, pentru a urmarii interesul tau pe site si a face vizita ta cat mai placuta.
 Acest site poate prelua date personale, in urma completarii formulalelor de Comanda. Doar cu acceptul Dvs.
 Acest mesaj dispare doar prin acceptarea acestor conditii.

Accepta