0ID: grw
COD: fcl_6kfOptiuni Cos - 30.00 lei

Ultra Clear Sony Xperia XZ3 - 30.00 lei


Cost: 30.00 lei
Categorie: Folie
Tip: Protectie Spate
Nume: Ultra Clear
Material: Silicon
Culoare: Transparent
Brand: Sony
Nume: Xperia XZ3

 Acest tip de folie acopera si protejeaza capacul spate al telefonului, Sony Xperia XZ3 H8416, H9436, H9493 Folie Protectie Spate Ultra Clear (back).
 Protectia de silicon este de inalta calitate formata din 3 straturi: strat protectie silicon cu strat oleofobic ultra clear cu rezistenta la zgarieturi usoare, cu propietati autoregenerative mici, strat de silicon care preia socurile in caz de cazaturi, care este si el la randul lui ultra clear cu o claritate de 98% care nu afecteaza unchiurile de vizualizare, stratul de adeziv care face lipirea este creat din microventuze care videaza aerul ramas sub el la montaj in circa 24h-48h ore. Toate aceste straturi se aduna la o grosime de 0.7 mm.

Alte modele de folie pentru Sony Xperia XZ3


⭐⭐⭐⭐⭐

Detalii Ecran Xperia XZ3 H8416, H9436, H9493

 Folie Protectie Spate Ultra Clear care va proteja carcasa pentru Telefon Sony Xperia XZ3 H8416, H9436, H9493, este ideala pentru a proteja inaltimea de 158 milimetri, latime de 73 milimetri si prosime de 9.9 milimetri, care cantareste 193 grame si este compus din Aliaj de alumimiu cu un volum de 114.19 cm?, disponibil in culori Black, Silver, Green, Red.

Detalii material folie protectie

 FOLIE TPU (polireutan termoplastic) supra numita "Folie de Silicon" este o varianta de Protectie Spate Ultra Clear . Acesta este plastic îmbunatatit chimic, ale carui proprietati includ rezistenta la zgarieturi, elasticitate, rezistenta la ulei si grasimi si durabilitate crescuta. Deoarece materialul este elastic, are capacitati limitate de „regenerare”. Aceasta înseamna ca elasticitatea ii confera puterea de a absorbi impactul la socul provocat de cazaturi de peste un metru inaltime, precum majoritatea socurilor si zgarieturilor mai usoare suferite pe parcusul vietii de Sony Xperia XZ3, pastrand în acelasi timp toata sau cea mai mare parte a compozitiei sale originale. De exemplu, zgarieturile mai usoare lasa de obicei doar o mica urma în plasticul moale, care revine încet la normal.
Afiseaza mai mult ....
 Acest materialul TPU este folosit in industria militara, este folosit la protectia fuselajelor avionelor cu reactie. Este folosit si in industria de energie protejand elicele eolienelor de vant. Cu toate acestea, folosirea unei huse sau Protectie Spate Ultra Clear creat din TPU nu garanteaza aceiasi calitate a materialului folosit de ei.
 Dar nici Sony Xperia XZ3 nu este un avion de lupta, sau o moara de vant, nu?
 Daca sunteti dispus sa platiti un pret ceva mai mare, un protector TPU este, logic, o alegere mai buna decat folia PET (de plastic, acea folie cu care vin unele aparate din fabrica aplicate pe ele). Cel putin, va oferi o protectie mai buna împotriva impactului (desi nu ar trebui sa va riscati). De asemenea, este mai placut la atingere, desi nu este neted. Probabil, cea mai buna parte este ca veti putea explica prietenilor si cunoscutilor cum Sony Xperia XZ3 pe care il ai, are „protectie folosita la avioanelor de lupta”.
Destul de tare, nu?


Copyright folie-telefon.ro © from 2021 Powered By @ QuickSGM ® from 2016 - @ ClickGSM ® from 2020 by Preda Catalin


 Acest Site Foloseste Cookies, pentru a urmarii interesul tau pe site si a face vizita ta cat mai placuta.
 Acest site poate prelua date personale, in urma completarii formulalelor de Comanda. Doar cu acceptul Dvs.
 Acest mesaj dispare doar prin acceptarea acestor conditii.

Accepta