0ID: kxu
COD: fsm_a7Optiuni Cos - 25.00 lei

Thin Skin Glitter Xiaomi Redmi K20 - 25.00 lei


Cost: 25.00 lei
Categorie: Folie
Tip: Protectie Spate
Nume: Thin Skin Glitter
Material: Silicon
Culoare: Verde
Brand: Xiaomi
Nume: Redmi K20

 Acest tip de folie acopera si protejeaza capacul spate al telefonului, Xiaomi Redmi K20 MZB7757IN Folie Protectie Spate Thin Skin Glitter (back).
 Materialul Glitter din care este creat acest skin este din plastic tratat la temperaturi inalte pentru a aveao elasticitate cat mai buna sa ajute la montaj, plus adezivul care il au pe el este de buna calitate care nu permite dezlipirea lui imediata, sfat montaj: pentru a nu avea probleme de dezlipire dupa montaj este indicat ca telefonul sa nu fie folosit 24h, pentru a permite adezivului sa se usuce pe suprafata de lipire fara a fi deranjat in timpul folosirii..

Alte modele de folie pentru Xiaomi Redmi K20


⭐⭐⭐⭐⭐

Detalii Ecran Redmi K20 MZB7757IN

 Folie Protectie Spate Thin Skin Glitter care va proteja carcasa pentru Telefon Xiaomi Redmi K20 MZB7757IN, este ideala pentru a proteja inaltimea de 148.9 milimetri, latime de 78 milimetri si prosime de 9.7 milimetri, care cantareste 208 grame si este compus din Aliaj de alumimiu cu un volum de 112.66 cm?, disponibil in culori Black, Blue, Red.

Detalii material folie protectie

 FOLIE TPU (polireutan termoplastic) supra numita "Folie de Silicon" este o varianta de Protectie Spate Thin Skin Glitter . Acesta este plastic îmbunatatit chimic, ale carui proprietati includ rezistenta la zgarieturi, elasticitate, rezistenta la ulei si grasimi si durabilitate crescuta. Deoarece materialul este elastic, are capacitati limitate de „regenerare”. Aceasta înseamna ca elasticitatea ii confera puterea de a absorbi impactul la socul provocat de cazaturi de peste un metru inaltime, precum majoritatea socurilor si zgarieturilor mai usoare suferite pe parcusul vietii de Xiaomi Redmi K20, pastrand în acelasi timp toata sau cea mai mare parte a compozitiei sale originale. De exemplu, zgarieturile mai usoare lasa de obicei doar o mica urma în plasticul moale, care revine încet la normal.
Afiseaza mai mult ....
 Acest materialul TPU este folosit in industria militara, este folosit la protectia fuselajelor avionelor cu reactie. Este folosit si in industria de energie protejand elicele eolienelor de vant. Cu toate acestea, folosirea unei huse sau Protectie Spate Thin Skin Glitter creat din TPU nu garanteaza aceiasi calitate a materialului folosit de ei.
 Dar nici Xiaomi Redmi K20 nu este un avion de lupta, sau o moara de vant, nu?
 Daca sunteti dispus sa platiti un pret ceva mai mare, un protector TPU este, logic, o alegere mai buna decat folia PET (de plastic, acea folie cu care vin unele aparate din fabrica aplicate pe ele). Cel putin, va oferi o protectie mai buna împotriva impactului (desi nu ar trebui sa va riscati). De asemenea, este mai placut la atingere, desi nu este neted. Probabil, cea mai buna parte este ca veti putea explica prietenilor si cunoscutilor cum Xiaomi Redmi K20 pe care il ai, are „protectie folosita la avioanelor de lupta”.
Destul de tare, nu?


Copyright folie-telefon.ro © from 2021 Powered By @ QuickSGM ® from 2016 - @ ClickGSM ® from 2020 by Preda Catalin


 Acest Site Foloseste Cookies, pentru a urmarii interesul tau pe site si a face vizita ta cat mai placuta.
 Acest site poate prelua date personale, in urma completarii formulalelor de Comanda. Doar cu acceptul Dvs.
 Acest mesaj dispare doar prin acceptarea acestor conditii.

Accepta