0ID: l8k
COD: fsv_55jOptiuni Cos - 20.00 lei

Thin Skin Xiaomi Redmi Note 8 Pro - 20.00 lei


Cost: 20.00 lei
Categorie: Folie
Tip: Protectie Completa Spate
Nume: Thin Skin
Material: Silicon
Culoare: Verde
Brand: Xiaomi
Nume: Redmi Note 8 Pro

 Acest tip de folie acopera si protejeaza spatele telefonului cat si marginile stanga si dreapta, fara a proteja partea de sus si jos a telefonului, foarte potrivita pentru cei care nu le plac husele de spate, Xiaomi Redmi Note 8 Pro Redmi Note8 Pro, Red Rice Note 8 Pro, Red Rice Note8 Pro, G7, 2015105, M1906G7G, M1906G7I, M1906G7E, M1906G7T Folie Protectie Completa Spate Thin Skin (half).
 Materialul Thin Skin din care este creat acest skin este din plastic tratat la temperaturi inalte pentru a aveao elasticitate cat mai buna sa ajute la montaj, plus adezivul care il au pe el este de buna calitate care nu permite dezlipirea lui imediata, sfat montaj: pentru a nu avea probleme de dezlipire dupa montaj este indicat ca telefonul sa nu fie folosit 24h, pentru a permite adezivului sa se usuce pe suprafata de lipire fara a fi deranjat in timpul folosirii..

Alte modele de folie pentru Xiaomi Redmi Note 8 Pro


⭐⭐⭐⭐⭐

Detalii Ecran Redmi Note 8 Pro Redmi Note8 Pro, Red Rice Note 8 Pro, Red Rice Note8 Pro, G7, 2015105, M1906G7G, M1906G7I, M1906G7E, M1906G7T

 Folie Protectie Completa Spate Thin Skin care va proteja carcasa pentru Telefon Xiaomi Redmi Note 8 Pro Redmi Note8 Pro, Red Rice Note 8 Pro, Red Rice Note8 Pro, G7, 2015105, M1906G7G, M1906G7I, M1906G7E, M1906G7T, este ideala pentru a proteja inaltimea de 153.3 milimetri, latime de 80.2 milimetri si prosime de 9.7 milimetri, care cantareste 218 grame si este compus din Sticla cu un volum de 119.26 cm?, disponibil in culori Mineral Grey, Pearl White, Forest Green.

Detalii material folie protectie

 FOLIE TPU (polireutan termoplastic) supra numita "Folie de Silicon" este o varianta de Protectie Completa Spate Thin Skin . Acesta este plastic îmbunatatit chimic, ale carui proprietati includ rezistenta la zgarieturi, elasticitate, rezistenta la ulei si grasimi si durabilitate crescuta. Deoarece materialul este elastic, are capacitati limitate de „regenerare”. Aceasta înseamna ca elasticitatea ii confera puterea de a absorbi impactul la socul provocat de cazaturi de peste un metru inaltime, precum majoritatea socurilor si zgarieturilor mai usoare suferite pe parcusul vietii de Xiaomi Redmi Note 8 Pro, pastrand în acelasi timp toata sau cea mai mare parte a compozitiei sale originale. De exemplu, zgarieturile mai usoare lasa de obicei doar o mica urma în plasticul moale, care revine încet la normal.
Afiseaza mai mult ....
 Acest materialul TPU este folosit in industria militara, este folosit la protectia fuselajelor avionelor cu reactie. Este folosit si in industria de energie protejand elicele eolienelor de vant. Cu toate acestea, folosirea unei huse sau Protectie Completa Spate Thin Skin creat din TPU nu garanteaza aceiasi calitate a materialului folosit de ei.
 Dar nici Xiaomi Redmi Note 8 Pro nu este un avion de lupta, sau o moara de vant, nu?
 Daca sunteti dispus sa platiti un pret ceva mai mare, un protector TPU este, logic, o alegere mai buna decat folia PET (de plastic, acea folie cu care vin unele aparate din fabrica aplicate pe ele). Cel putin, va oferi o protectie mai buna împotriva impactului (desi nu ar trebui sa va riscati). De asemenea, este mai placut la atingere, desi nu este neted. Probabil, cea mai buna parte este ca veti putea explica prietenilor si cunoscutilor cum Xiaomi Redmi Note 8 Pro pe care il ai, are „protectie folosita la avioanelor de lupta”.
Destul de tare, nu?


Copyright folie-telefon.ro © from 2021 Powered By @ QuickSGM ® from 2016 - @ ClickGSM ® from 2020 by Preda Catalin


 Acest Site Foloseste Cookies, pentru a urmarii interesul tau pe site si a face vizita ta cat mai placuta.
 Acest site poate prelua date personale, in urma completarii formulalelor de Comanda. Doar cu acceptul Dvs.
 Acest mesaj dispare doar prin acceptarea acestor conditii.

Accepta