0ID: fxk
COD: fsv_3kbOptiuni Cos - 20.00 lei

Thin Skin Samsung Galaxy S20 - 20.00 lei


Cost: 20.00 lei
Categorie: Folie
Tip: Protectie Completa Spate
Nume: Thin Skin
Material: Silicon
Culoare: Verde
Brand: Samsung
Nume: Galaxy S20

 Acest tip de folie acopera si protejeaza spatele telefonului cat si marginile stanga si dreapta, fara a proteja partea de sus si jos a telefonului, foarte potrivita pentru cei care nu le plac husele de spate, Samsung Galaxy S20 Folie Protectie Completa Spate Thin Skin (all).
 Materialul Thin Skin din care este creat acest skin este din plastic tratat la temperaturi inalte pentru a aveao elasticitate cat mai buna sa ajute la montaj, plus adezivul care il au pe el este de buna calitate care nu permite dezlipirea lui imediata, sfat montaj: pentru a nu avea probleme de dezlipire dupa montaj este indicat ca telefonul sa nu fie folosit 24h, pentru a permite adezivului sa se usuce pe suprafata de lipire fara a fi deranjat in timpul folosirii..

Alte modele de folie pentru Samsung Galaxy S20

Detalii material folie protectie

 FOLIE TPU (polireutan termoplastic) supra numita "Folie de Silicon" este o varianta de Protectie Completa Spate Thin Skin . Acesta este plastic ├«mbunatatit chimic, ale carui proprietati includ rezistenta la zgarieturi, elasticitate, rezistenta la ulei si grasimi si durabilitate crescuta. Deoarece materialul este elastic, are capacitati limitate de ÔÇ×regenerareÔÇŁ. Aceasta ├«nseamna ca elasticitatea ii confera puterea de a absorbi impactul la socul provocat de cazaturi de peste un metru inaltime, precum majoritatea socurilor si zgarieturilor mai usoare suferite pe parcusul vietii de Samsung Galaxy S20 , pastrand ├«n acelasi timp toata sau cea mai mare parte a compozitiei sale originale. De exemplu, zgarieturile mai usoare lasa de obicei doar o mica urma ├«n plasticul moale, care revine ├«ncet la normal.
Afiseaza mai mult ....
 Acest materialul TPU este folosit in industria militara, este folosit la protectia fuselajelor avionelor cu reactie. Este folosit si in industria de energie protejand elicele eolienelor de vant. Cu toate acestea, folosirea unei huse sau Protectie Completa Spate Thin Skin creat din TPU nu garanteaza aceiasi calitate a materialului folosit de ei.
 Dar nici Samsung Galaxy S20 nu este un avion de lupta, sau o moara de vant, nu?
 Daca sunteti dispus sa platiti un pret ceva mai mare, un protector TPU este, logic, o alegere mai buna decat folia PET (de plastic, acea folie cu care vin unele aparate din fabrica aplicate pe ele). Cel putin, va oferi o protectie mai buna ├«mpotriva impactului (desi nu ar trebui sa va riscati). De asemenea, este mai placut la atingere, desi nu este neted. Probabil, cea mai buna parte este ca veti putea explica prietenilor si cunoscutilor cum Samsung Galaxy S20 pe care il ai, are ÔÇ×protectie folosita la avioanelor de luptaÔÇŁ.
Destul de tare, nu?


Copyright folie-telefon.ro ┬ę from 2021 Powered By @ QuickSGM ┬« from 2016 - @ ClickGSM ┬« from 2020 by Preda Catalin


 Acest Site Foloseste Cookies, pentru a urmarii interesul tau pe site si a face vizita ta cat mai placuta.
 Acest site poate prelua date personale, in urma completarii formulalelor de Comanda. Doar cu acceptul Dvs.
 Acest mesaj dispare doar prin acceptarea acestor conditii.

Accepta