FOLIE TPU (polireutan termoplastic) supra numita "Folie de Silicon" este o varianta de Skin Glitter . Acesta este plastic imbunatatit chimic, ale carui proprietati includ rezistenta la zgarieturi, elasticitate, rezistenta la ulei si grasimi si durabilitate crescuta. Deoarece materialul este elastic, are capacitati limitate de „regenerare”. Aceasta inseamna ca elasticitatea ii confera puterea de a absorbi impactul la socul provocat de cazaturi de peste un metru inaltime, precum majoritatea socurilor si zgarieturilor mai usoare suferite pe parcusul vietii de Vivo Y76, pastrand in acelasi timp toata sau cea mai mare parte a compozitiei sale originale. De exemplu, zgarieturile mai usoare lasa de obicei doar o mica urma in plasticul moale, care revine incet la normal.
Acest materialul TPU este folosit in industria militara, este folosit la protectia fuselajelor avionelor cu reactie. Este folosit si in industria de energie protejand elicele eolienelor de vant.
Cu toate acestea, folosirea unei huse sau Skin Glitter creat din TPU nu garanteaza aceiasi calitate a materialului folosit de ei. Dar nici Vivo Y76 nu este un avion de lupta, sau o moara de vant, nu?
Daca sunteti dispus sa platiti un pret ceva mai mare, un protector TPU este, logic, o alegere mai buna decat folia PET (de plastic, acea folie cu care vin unele aparate din fabrica aplicate pe ele). Cel putin, va oferi o protectie mai buna impotriva impactului (desi nu ar trebui sa va riscati). De asemenea, este mai placut la atingere, desi nu este neted. Probabil, cea mai buna parte este ca veti putea explica prietenilor si cunoscutilor cum Vivo Y76 pe care il ai, are „protectie folosita la avioanelor de lupta”. Destul de tare, nu?
🔍 Vivo Y76 conceput si construit de Vivo , intr-o carcasa de inaltime 161 milimetri, latime 74.04 milimetri, grosime 7.73 milimetri si o greutate de 171 g, cu un display IPS cu o rezolutie de 1080 x 2408 pixeli si o diagonala de 6.58 inci , 167.13 milimetri , 16.71 centimetri cu o suprafata de 87.78% din marime. Avand putere de procesare de 2200 MHz oferit de un procesor MediaTek Dimensity 700 (MT6833) si video de 2x 2.2 GHz ARM Cortex-A76, 6x 2.0 GHz ARM Cortex-A55 oferit de ARM Mali-G57 MC2 ajutate de 8 GB RAM. Capacitate de stocare 128 GB care ajuta la stocare pozelor facute de camera spate de 50 megapixeli si cea de frontala de 4608 x 3456 pixeli, 15.93 megapixeli , toate aceste componente sunt facute sa functioneze intre ele prin soft-ul FunTouch OS 12 (Android 11) upgradabil.
Vivo Y76 vine echipat cu o baterie de 4100 miliamperi Li-Polymer care are o durata de viata vorbire in 3G gsm Specificatii Complete. Service GSM preturi reparatii Vivo Y76.